WE ARLANDASTAD

Som ett led i att vara förstahandsvalet när det kommer till träning i allmänhet och CrossFit-träning i synnerhet har WE beslutat att genomföra en ombyggnation av WE Arlandastad. Detta för att få en anläggning där vår starka CrossFit-verksamhet verkligen blir det centrum och hjärta som var tanken från början, och där gymmet bidrar till en träningsanläggning i toppklass. Padel kommer efter denna ombyggnation inte att vara en del av WE Arlandastad utan endast erbjudas i vår specialbyggda hall WE Padel Sigtuna.

Ombyggnationen som startar vecka 40 och beräknas pågå till vecka 43 innebär att:

  • padelbanor plockas bort

  • befintlig CrossFit-yta flyttar till tidigare padelbanor och blir ny CrossFit-yta

  • vägg byggs mellan ny CrossFit-yta och tidigare CrossFit-yta

Den tidigare CrossFit-ytan kommer efter denna ombyggnation inte att tillhöra WEs lokaler utan ger plats åt andra hyresgäster. 

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren kring ombyggnationen. Saknar du svar på någon fråga? Maila till info@wehalsa.se så ska vi göra vårt bästa för att besvara den.

Ja, du kommer att kunna träna. Vi håller en sal öppen för klasser precis som vanligt. Open Gym får man köra mellan klasserna och i mån av plats.

Den nya CrossFit-ytan kommer att vara uppdelad i två men med möjlighet att öppna upp till en stor yta. 

Nej, vi kommer inte att stänga anläggningen. Ombyggnationen kan ske parallellt med att verksamheten är öppen. Det som kommer att vara begränsat under ett par veckor är tillgången till Open Gym som kommer vara mellan klasserna och i mån av plats.