Få inspiration, träningsprogram och logga din träning, vart du än befinner dig med WE Online

I WE Online hittar du allt från gruppträning, träningsprogram och pass skapade av våra personliga tränare. Appen går att koppla med populära tredjeparts aktivitetstrackers och du kan enkelt logga all din träning i den.Inom kort kommer du även kunna köpa PT-Online i appen och delta i roliga Bootcamps.

Appen är gratis för våra medlemmar och innehållet aktiveras med den unika kod som vi skickat ut i vårt nyhetsbrev. Är du medlem och inte har fått koden, kontakta oss via formuläret längst ner på sidan så hjälper vi dig!

Tjänster i appen

  • Träningspass – Ett pass skapat av någon av våra PTs som du kan köra på gymmet när du vill testa något nytt eller få inspiration. Passen är kompletta med set, reps och instruktionsvideos för alla övningar.

  • Träningsprogram – Ett program som sträcker sig över flera veckor och innehåller flera olika pass. Programmet har en progression och utmanar dig med nya övningar och ökade vikter så att du utvecklas.

  • Gruppträning – Ett filmat pass med någon av våra instruktörer där du gör som instruktören visar, precis som på ett vanligt gruppträningspass men du kan vara var som helst.

  • Bootcamps – Ett träningsprogram som startar ett angivet datum där du tillsammans med andra anmälda deltagare tränar mot ett mål med en av våra coacher. Gruppen och coachen chattar med varandra i appen för att tillsammans klara utmaningen. – Lanseras hösten 2021

  • PT-Online – Personlig träning i appen där våra coacher skräddarsyr din träning efter dina önskemål och peppar dig genom alla pass med instruktionsvideos och chatt. Alltså många av fördelarna med personlig träning med till ett lägre pris och större flexibilitet. – Lanseras hösten 2021

  • Min träning – Där ser du dina pass om du följer ett av våra program och där kan du även logga din egen träning.

  • Träningsstatistik – Där följer du din utveckling. Du ser hur mycket du tränat och om du kopplar ihop appen med tredjeparts aktivitetstrackers så ser du statistiken även från den.

LADDA NER APPEN WE ONLINE REDAN IDAG!

App Store      Google Play

Appen är gratis för våra medlemmar och innehållet aktiveras med den unika kod som vi skickat ut i vårt nyhetsbrev. Är du medlem och inte har fått koden, kontakta receptionen eller skicka ett email via formuläret längst ner på sidan så hjälper vi dig!