Gruppträning

Med ett varierat utbud av egna och externa konceptuella klasser vågar vi lova att vi erbjuder något för alla. Vi utvärderar kontinuerligt vårt utbud och är lyhörda när det kommer till vad våra medlemmar vill ha.

BOKA

Boka i appen

Bokning av  gruppträning och pass gör du enklast i vår app WE Träning och Hälsa som du hittar här:

App Store och Google Play

Boka i webbläsare

Du kan även boka passen i en webbläsare här:

BOKA

För att kunna boka våra pass behöver du ett medlemskap, mer om vilka medlemskap vi erbjuder hittar du här:

BLI MEDLEM

ERBJUDS PÅ:

WE Cykel 30/45/55

Ett pass med fokus på kondition och uthållighet till peppande musik. Svettigt och energigivande cykelpass med varierande intensitet och passupplägg.

WE PUMP IT 45

Ett styrketräningspass där vi går igenom kroppens alla större muskelgrupper. Vi använder oss av olika redskap som t ex skivstång, hantlar, bräda och gummiband.

WE HIIT 45

HIIT (högintensiv intervallträning) är en snabb, enkel, effektiv och stenhård träningsform som förbättrar syreupptagningsförmågan, konditionen och fettförbränningen.

WE Circle 45/55

En intervallklass i grupp med olika stationsövningar som utvecklar rörlighet, balans, styrka samt kondition. Ett riktigt svettigt, jobbigt och roligt pass!

WE Power 45

Ett pass där kroppen används som den helhet den är. Här varvas styrka och stabilitetsövningar för hela kroppen som toppas med konditionsmoment och avslutas med härliga rörlighetsövningar. Redskap som hantlar, viktplattor, stepbräda samt matta används varierat.

Tabata 30

Ett pass som erbjuder allsidig träning med styrka, kondition, balans samt rörlighet. Tuff intervallträning där du arbetar i 20 sekunder och vilar i 10 sekunder.

WE Strong 45/55

En intervallklass i grupp med olika stationsövningar. Här utelämnar vi pulshöjningar och fokuserar på styrka och stabilitet. Get Strong!

Jumping 45

Jumping är en rolig träningsform som utförs på specialutvecklade studsmattor till medryckande musik. En kombination av snabba och långsamma hopp, variationer av aerobiska steg, dynamiska spurter och inslag av styrkeövningar samt stretch.

Easyline 45

Cirkelträning som utförs på maskiner med mellanstationer. Här tränas balans, smidighet och styrka. Inga krångliga inställningar utan ett enkelt och effektivt pass för alla.

WE Core 30

Ett pass med fokus på att stabilisera och stärka hela bålen, det vill säga både mage, höfter, säte och rygg.

Soma Move 45

En holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Här används kroppen som motstånd och underlaget som redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där både styrka, kondition, rörlighet, stabilitet samt balans tränas.

Yoga 55

Kropp och sinne möts via rörelser, andningsteknik, koncentration och kroppskontroll.

På WE Sigtuna erbjuder vi endast några få olika yogaklasser, så som Vinyasa, Soft Yoga och Soma Move. Vill du ha mycket Yoga ska du kolla in vårt utbud som vi har på WE Stadsängarna här.

Zumba 50/55

En het dansklass som karaktäriseras av latinamerikanska rytmer och rörelseglädje. Enkel och rolig koreografi som gör att passet passar alla.

WE Dance 55

En rolig och energifylld dansklass. Kondition och koordinationsträning där danssteg sätts ihop till en härlig koreografi. Come and have fun!

Pilates 45

Pilates är en funktionell träningsform där fokus ligger på styrka, rörlighet, balans och ett inre lugn.

Seniorklasser 45/55

Senior Easyline

Ett cirkelpass som utförs på maskiner med mellanstationer vilka tränar balans, smidighet och styrka. Ett lite mjukare pass till härlig musik med lägre volym. Inga krångliga inställningar utan ett enkelt och effektivt pass för alla.

Senior Styrkegympa

Här blandar man pulshöjande steg med styrke- samt rörlighetsövningar. Ett roligt och energigvande seniorpass.

Senior Circle

Ett cirkelpass där övningarna är anpassade för seniorer. Fokus ligger på både styrka, kondition, stabilitet och balans.

Senior Circle Gym

Ett cirkelpass i gymmet där övningarna är anpassade för seniorer. Fokus ligger på både styrka, kondition, stabilitet och balans.

Senior Yoga

En yogaklass med mycket inspiration från Hathayoga, den mest kända formen av yoga. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar, övningar för balans samt stretch för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande och inre balans.