WE är mer än en vanlig träningsanläggning, det är en mötesplats för alla.

På WE vill vi att återhämtning, avkoppling och gemenskap ska vara lika naturligt som träning.

Namnet WE står för Wikegård och Eriksson som grundade WE Träning & Hälsa år 2016. WE står även för VI som i gemenskap, omtanke och själ. För oss är det viktigt att alla som besöker WE, oavsett om det är för enskild träning, gruppträning eller skadeförebyggande behandlingar, blir varmt och personligt välkomnade. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller elitidrottare, på WE finns det plats för alla. Har du inte tänkt träna en dag så är det en självklarhet att du kan komma förbi och ta en kaffe och umgås. Vi vill att WE ska vara en plats som du längtar till – inte en plats du hittar på ursäkter för att undvika.

Att Niklas Wikegård och Jonas Eriksson idag är en självklar duo var inte lika självfallet för 20 år sedan. Under 90-talet när Jonas arbetade som journalist skrev han en artikel om Niklas vilket resulterade i en kylig relation dem emellan. Med åren som gått har gammalt groll lagts åt sidan och vänskap uppstått. Idag är de en självklar kombo trots deras brinnande intresse för de konkurrerande sporterna hockey och fotboll. Kanske är det just deras olika erfarenheter och personligheter, en f.d. fotbollsdomare och en tidigare hockeytränare, en lugn och taktisk och en spontan och snabb, som gör att de fungerar så bra ihop.

År 2012 påbörjade Wikegård och Eriksson drömmen om det gemensamma projektet att skapa en hälso- och träningsanläggning i Sigtuna. Tillsammans med ett team erfarna entreprenörer i hälsobranschen skapades det som idag är WE. I augusti 2016 slogs dörrarna upp till den första anläggningen på Stora Gatan i Sigtuna. Idag har WE fyra träningsanläggningar – alla i Sigtuna Kommun. Affärsområdena har vuxit och inkluderar idag gruppträning, personlig träning, gym, yoga, padel, CrossFit och golf.

Tillsammans jobbar WE för att göra Sigtuna till Sveriges mest hälsosamma kommun.

VÅR TANKE OM TRÄNING

WE är mer än en vanlig träningsanläggning. Vi är en medlemsklubb där vi strävar efter att alla ska hitta glädje i sin träning hos oss, oavsett ålder och träningsform. Alla våra träningsanläggningar är byggda med hjärtat för träning och för att skapa en unik och lyxig känsla när man kommer dit. Vi lämnar inget åt slumpen, allt är helt och rent och hos oss ska du kunna slappna av i trivsam miljö likväl som att inspireras och hitta drivet i träningen. 

Vi erbjuder en stor bredd av olika träningsformer, allt från gym till CrossFit, padel, gruppträning, yoga, dans och golf. Det viktigaste är inte vad du tränar utan att du trivs och tränar regelbundet. Vi vet alla att den träning som är bäst och leder till bättre hälsa är den som blir av.

Vår personal välkomnar dig varje dag, är kompetent och engagerar sig i din träning, oavsett vad du brinner för. Vi finns där för att du både ska trivas och få resultat i din träning.

Glädje, engagemang och resultat

Hos oss vill vi att du ska skratta, ha kul och hitta träningsglädjen. Du ska bli engagerad i din träning och känna från våra medarbetare att vi bryr oss om hur det går för dig och hjälper dig på vägen. Hos oss ska du få resultat av din träning, oavsett vilket mål du har med din träning.

Våra värdeord är Glädje, Engagemang och Resultat.

Vårt mål är att du ska vilja träna hos oss idag och i framtiden, oavsett vilken typ av träning du brinner för, och känna att WE är den bästa investering du gjort för din hälsa både på kort och lång sikt. WE och våra anläggningar GER mer till våra medlemmar och besökare. Varmt välkommen till värmen och gemenskapen på WE.