VARFÖR  |  KONTAKT  |  PRIS  |  VÅRA PT

Varför personlig träning

De som lyckas bäst med sin träning gör det tillsammans med en personlig tränare.

Med hjälp av en personlig tränare kommer du att utvecklas snabbare, lära dig rätt teknik och få mycket bättre koll på din träning, vilket vi vet att det kommer ge dig glädje och resultat. Oavsett om det handlar om att förbättra kondition, stärka rörligheten, bygga muskler eller att gå ner i vikt och leva mer hälsosamt så hjälper våra personliga tränare dig att nå målet.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort så du får träffa en PT för konsultation.

ERBJUDS PÅ:

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Vad kostar det och hur funkar det?

  Innan du bestämmer dig för om du vill träna med en personlig tränare så bjuder vi på en gratis träff med en av våra PT’s. Då kan du berätta om dina mål och ställa de frågor du har så att du känner dig helt säker på att träna med den personliga tränaren kommer hjälpa dig att nå dina mål.

  Som medlem på WE får du ett förmånligare pris på personlig träning. 

  Våra personliga tränare

  WE har ett härligt team med personliga tränare som är otroligt kompetenta och som tillsammans har en bredd av kunskap och erfarenhet som gör att vi kan hjälpa dig att förändra din träning från hur den ser ut idag till vad du vill att det ska vara.

  070-461 51 38

  E-POST

  Ida Bosson

  Helhet och hållbarhet genomsyrar allt jag gör, både fysiskt och mentalt. För mig är träning så mycket mer än att bara bygga muskler och känna blodsmak i munnen, det är ”plushälsa”. Som PT har jag ett coachande förhållningsätt där jag peppar när det tar emot, bromsar när det går för fort fram och utmanar när det blir för lätt. Jag anpassar träningen efter dina mål, oavsett om det är att springa maraton, slå längre i golf eller att orka mer i vardagen.

  070-408 21 04

  E-POST

  MARC SHARE

  Jag är utbildad CrossFit lev 2, personlig tränare på nivå 3, olympisk tyngdlyftning nivå 1-tränare och en uthållighetstränare. Träning har alltid varit varit en del av mitt liv sen jag var barn och i karriären inom militären och nu som personlig tränare och coach.

  Jag brinner för att hjälpa människor att uppnå sina mål och bli den bästa möjliga versionen av sig själv.

   

  073-526 69 22

  E-POST

  Nette Blomgren

  Jag är utbildad CrossFit lev 1, Eleiko Strenght Coach Lev 1 och har 25 års erfarenhet från gymbranschen.

  Träning ska vara rolig, inspirerande och ge resultat. Personligen har jag en förkärlek till skivstångsträning.

  Jag är drivande och peppande och brinner för det jag gör. Oavsett vad just ditt mål är så kommer jag göra mitt bästa för att just DU ska lyckas.

  070-468 46 89

  E-POST

  Emanuel Pierong

  Emanuel är personlig tränare med ambition att lyfta sina klienter till nya höjder. Utöver detta har Emanuel många års egen erfarenhet och Utbildad och har goda kunskaper inom fysiologi, träningslära, styrketräning samt skivstångsträning.

  Det som är lite speciellt med Emanuel är hans breda kunskap och erfarenhet inom rehabiliteringsträng, så han kan även hjälpa dig att komma tillbaka till ordinarie träning efter en skada. En annan av hans specialkompetenser är de olympiska lyften ryck och stöt (Snatch och Clean & Jerk)

  “Jag ser till att du når dina träningsmål och får en utmanade, effektiv och säker resa dit med hjälp av erfarenhet och vetenskap”

  070-559 67 63

  E-POST

  Amanda Öhman

  När du träffar Amanda kommer du slås av hur mycket hon brinner för och är beredd att hjälpa dig att nå de resultat som du vill uppnå. Att skapa en personlig relation och därifrån arbeta med den fysiska utvecklingen är grunden i Amandas träning. Amanda har samlat erfarenhet av att arbetat som personlig tränare under fem års tid, och är också utbildad gruppträningsinstruktör med fokus på Cross Fit och BootCamp.


  Ett urval av utbildningar: Licensierad Personlig Tränare, SAFE Education, Diplomerad Kostrådgivare, Outdoor Running Coach, BootCamp Coach , Transformer, Crosstraining mm.

  ”Jag säger inte att det kommer bli lätt men det kommer bli kul och vara värt det – Vi jobbar tillsammans för att nå dina mål. Säg inte att det är omöjligt om du inte har provat.”

  072-324 40 51

  E-POST

  Anton Roberte

  My career in the health & fitness started after a personal weight loss of 50 kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication and hard work. Today I can´t imagine a life without physical activity because I know and feel the difference it makes. My favorite types of traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuilding, CrossFit, HIIT, circuit training, calisthenics and boxing. I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer, Group Class Instructor for WE Cirkel & WE HIIT.

  073-322 62 62

  E-POST

  Pia Josefsson

  Mina ledord som PT är rörelsekvalite och rörelseglädje. Det är detaljerna i vårt rörelsemönster som avslöjar våra svagheter och noggrannhet lönar sig. Detaljerna ska sitta perfekt innan jag tar mina klienter vidare till nästa nivå. Jag vill att alla ska längta till träningen och uppleva rörelse so något lustfyllt, och lägger därför mycket engagemang på att anpassa träningsupplägget till mina klienters behov och förutsättningar. Jag har en bakgrund som professionell golfspelare. Är du intresserad av att bli en bättre golfspelare i gymmet – hör av dig till mig!

  0733-677 929

  E-POST

  Jonas Andersson

  Idrott, träning och en hälsosam livsstil som alltid har varit väldigt viktigt för mig. I tonåren tränade och tävlade jag i tennis. En sport som jag älskar.

  Utöver det har jag hållit på med styrketräning från och till under hela mitt liv. Min hälsa är på topp, och jag är övertygad om att en sund livsstil med regelbunden träning, bra kost och bra sovrutiner hänger starkt ihop med hur vi mår. Jag brinner för träning och hälsa och kommer glädjas väldigt mycket med varje person som jag kan hjälpa till en mer hälsosam livsstil och jag kommer att göra allt för att mina pt-klienter ska lyckas med sina mål.

  Träning för mig ska vara kul, utmanande, varierande, målinriktat och svettigt. Hör gärna av dig så kör vi tillsammans!

  070-638 14 94

  E-POST

  Johan Simonsson

  Jag är en utbildad idrottsfysiolog och arbetar med rehabilitering av skador, skadeförebyggande träning samt med personlig träning för att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om kroppslig balans, kondition eller muskelbygge.

  Jag driver även WE testcenter där du kan göra olika styrke- och konditionstester för att få kvitto på din fysiska status och därefter träningsupplägg anpassade efter ditt nuläge och dina målsättningar.

  070-720 08 84

  E-POST

  Sara Lindén

  Träning är bra i både glädje och motgång, det gäller bara att hitta det som passar just dig, här, nu och framåt. Jag har varit aktiv i hela mitt liv, spelat fotboll, handboll, tävlat i längdskidåkning m m.

  Jag är bred i min kunskap samtidigt som jag är nyfiken på att lära mig mer, tränar du med mig, kommer vi att lära oss mer tillsammans och dessutom ha roligt längs vägen.

  Som person är jag positiv, målmedveten och nyfiken, det speglar av sig i mitt jobb som personlig tränare, jag är genuint intresserad av att hjälpa dig hitta din träningsglädje och bygga på dina styrkor och förbättra dina svagheter. För mig är träning glädje, utmaning, tävling och det utgör balansen jag behöver i livet.