VARFÖR  |  KONTAKT  |  PRIS  |  VÅRA PT

Varför personlig träning

De som lyckas bäst med sin träning gör det tillsammans med en personlig tränare.

Med hjälp av en personlig tränare kommer du att utvecklas snabbare, lära dig rätt teknik och få mycket bättre koll på din träning, vilket vi vet att det kommer ge dig glädje och resultat. Oavsett om det handlar om att förbättra kondition, stärka rörligheten, bygga muskler eller att gå ner i vikt och leva mer hälsosamt så hjälper våra personliga tränare dig att nå målet.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. 

KÖP PT-KLIPP HÄR

Vad kostar det och hur funkar det?

Som ny medlem hos WE bjuder vi på en kostnadsfri konsultation med en av våra personliga tränare. Under konsultationen gör du och PTn tillsammans en behovsanalys där du besvarar ett antal frågor gällande träningsbakgrund, syfte och mål med träningen, eventuella skador och sjukdomar med mera. Utifrån dina svar får du råd från PTn. Väljer du att träna tillsammans med PTn ligger svaren även till grund för ditt träningsupplägg. 

Som medlem på WE får du ett mer förmånligt pris på personlig träning. 

JAG VILL BLI KONTAKTAD AV EN PT!

Både du som medlem och icke medlem hos WE kan träna med PT hos oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

  Välj ett av följande alternativ:

  När har du möjlighet att träna?

  Vilken eller vilka anläggningar vill du träna på?

  Beskriv vad en PT kan hjälpa dig med:

  Har du önskemål om specifik PT, klicka i en eller flera här. WE kan inte garantera att den PT du önskar har möjlighet att ta sig an dig.

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Våra personliga tränare

  WE har ett härligt team med personliga tränare som är otroligt kompetenta och som tillsammans har en bredd av kunskap och erfarenhet som gör att vi kan hjälpa dig att förändra din träning från hur den ser ut idag till vad du vill att det ska vara.

  Emanuel Pierong

  Emanuel är personlig tränare med ambition att lyfta sina klienter till nya höjder. Utöver detta har Emanuel många års egen erfarenhet, utbildning och goda kunskaper inom fysiologi, träningslära, styrketräning samt skivstångsträning.

  Det som är lite speciellt med Emanuel är hans breda kunskap och erfarenhet inom rehabiliteringsträng, så han kan även hjälpa dig att komma tillbaka till ordinarie träning efter en skada. En annan av hans specialkompetenser är de olympiska lyften ryck och stöt (Snatch och Clean & Jerk)

  “Jag ser till att du når dina träningsmål och får en utmanade, effektiv och säker resa dit med hjälp av erfarenhet och vetenskap”

  IDA BOSSON

  Ida är personlig tränare, mental tränare, livsstilscoach och golftränare, licensierad PGA-Pro. 

  Helhet och hållbarhet genomsyrar allt jag gör, både fysiskt och mentalt. För mig är träning så mycket mer än att bara bygga muskler och känna blodsmak i munnen, det är “plushälsa”. Som PT har jag ett coachande förhållningssätt där jag peppar när det tar emot, bromsar när det går för fort fram och utmanar när det blir för lätt. Jag anpassar träningen efter dina mål, oavsett om det är att springa maraton, slå längre i golf eller vara skadefri och orka mer i vardagen.

   

  Johan Simonsson

  Jag är en utbildad idrottsfysiolog och arbetar med rehabilitering av skador, skadeförebyggande träning samt med personlig träning för att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om kroppslig balans, kondition eller muskelbygge.

  Jag driver även WE testcenter där du kan göra olika styrke- och konditionstester för att få kvitto på din fysiska status och därefter träningsupplägg anpassade efter ditt nuläge och dina målsättningar.

  Helena lundberg

  Lic. Endurance Personal Trainer och löpcoach.

  Tålamod är mitt signum, att skynda långsamt för att ge långsiktiga och hållbara resultat. Våga ge din träning tid, det är en investering för resten av ditt liv men då krävs tålamod och ett helhetstänk där allt från arbete, vila, mat, nöjen och träning vägs samman.

  Vill du komma igång med träningen och få in den i din stressiga vardag – vi sätter ihop ett träningsprogram som funkar ihop med barnvagnspromenaden, lunchtimmen eller oregelbundna arbetstider.

  Satsar du mot ett lopp, på skidor eller löpning så bygger vi en långsiktig plan där du tränar varierat men också grenspecifikt.

  Eller skulle du vilja känna den där härliga känslan av att jogga i skogen en ljummen sommarkväll – löpning är min starka sida där vi tränar att bygga en stark löparkropp utan skador ihop med utmanande löppass.

  Anton Roberte (tjänstledig)

  My career in the health & fitness started after a personal weight loss of 50 kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication and hard work. Today I can´t imagine a life without physical activity because I know and feel the difference it makes. My favorite types of traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuilding, CrossFit, HIIT, circuit training, calisthenics and boxing. I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer, Group Class Instructor for WE Cirkel & WE HIIT.