VARFÖR  |  KONTAKT  |  PRIS  |  VÅRA PT

Varför personlig träning

De som lyckas bäst med sin träning gör det tillsammans med en personlig tränare.

Med hjälp av en personlig tränare kommer du att utvecklas snabbare, lära dig rätt teknik och få mycket bättre koll på din träning, vilket vi vet att det kommer ge dig glädje och resultat. Oavsett om det handlar om att förbättra kondition, stärka rörligheten, bygga muskler eller att gå ner i vikt och leva mer hälsosamt så hjälper våra personliga tränare dig att nå målet.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort så du får träffa en PT för konsultation.

ERBJUDS PÅ:

JAG VILL BLI KONTAKTAD AV EN PT!

Både du som medlem och icke medlem hos WE kan träna med PT hos oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

  När har du möjlighet att träna?

  Vilken eller vilka anläggningar vill du träna på?

  Beskriv vad en PT kan hjälpa dig med:

  Har du önskemål om specifik PT, klicka i en eller flera här. WE kan inte garantera att den PT du önskar har möjlighet att ta sig an dig.

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Vad kostar det och hur funkar det?

  Som nybliven medlem hos WE bjuder vi på en gratis träff med en av våra personliga tränare. Då har du möjlighet att berätta om dina mål och ställa de frågor du har så att du känner dig helt säker på att träna med den personliga tränaren kommer hjälpa dig att nå dina mål.

  Som medlem på WE får du ett förmånligare pris på personlig träning. 

  Våra personliga tränare

  WE har ett härligt team med personliga tränare som är otroligt kompetenta och som tillsammans har en bredd av kunskap och erfarenhet som gör att vi kan hjälpa dig att förändra din träning från hur den ser ut idag till vad du vill att det ska vara.

  Nette Blomgren

  Jag är utbildad CrossFit lev 1, Eleiko Strenght Coach Lev 1 och har 25 års erfarenhet från gymbranschen.

  Träning ska vara rolig, inspirerande och ge resultat. Personligen har jag en förkärlek till skivstångsträning.

  Jag är drivande och peppande och brinner för det jag gör. Oavsett vad just ditt mål är så kommer jag göra mitt bästa för att just DU ska lyckas.

  Emanuel Pierong

  Emanuel är personlig tränare med ambition att lyfta sina klienter till nya höjder. Utöver detta har Emanuel många års egen erfarenhet, utbildning och goda kunskaper inom fysiologi, träningslära, styrketräning samt skivstångsträning.

  Det som är lite speciellt med Emanuel är hans breda kunskap och erfarenhet inom rehabiliteringsträng, så han kan även hjälpa dig att komma tillbaka till ordinarie träning efter en skada. En annan av hans specialkompetenser är de olympiska lyften ryck och stöt (Snatch och Clean & Jerk)

  “Jag ser till att du når dina träningsmål och får en utmanade, effektiv och säker resa dit med hjälp av erfarenhet och vetenskap”

  IDA BOSSON

  Ida är personlig tränare, mental tränare, livsstilscoach och golftränare, licensierad PGA-Pro. 

  Helhet och hållbarhet genomsyrar allt jag gör, både fysiskt och mentalt. För mig är träning så mycket mer än att bara bygga muskler och känna blodsmak i munnen, det är “plushälsa”. Som PT har jag ett coachande förhållningssätt där jag peppar när det tar emot, bromsar när det går för fort fram och utmanar när det blir för lätt. Jag anpassar träningen efter dina mål, oavsett om det är att springa maraton, slå längre i golf eller vara skadefri och orka mer i vardagen.

   

  Johan Simonsson

  Jag är en utbildad idrottsfysiolog och arbetar med rehabilitering av skador, skadeförebyggande träning samt med personlig träning för att hjälpa människor att nå sina mål oavsett om det handlar om kroppslig balans, kondition eller muskelbygge.

  Jag driver även WE testcenter där du kan göra olika styrke- och konditionstester för att få kvitto på din fysiska status och därefter träningsupplägg anpassade efter ditt nuläge och dina målsättningar.

  Marcos Soltero

  
My purpose is to provide a collaborative and high quality coaching experience that brings out your best. I strive to recognize each person’s individuality and respect that everyone learns differently, and I’m committed to finding the path best suited for you to accomplish your goals.

  Whether you’re just starting out on your fitness journey or have been training for a while and looking to improve an area of your game, we’ll work together to set up a roadmap toward your goals while bringing out your best self.

  Education: OPEX CCP Level 1, Precision Nutrition Level 1, EXOS Sports Performance Coach, Working Against Gravity, Nutrition Coach, ISSA Certified Personal Trainer, ISSA Glute Specialist, ISSA Tactical Conditioning Specialist, Level 2 CrossFit Trainer.
 CrossFit Specialty Courses Completed: Sports Specific, Weightlifting
 & Competitors.

  Helena lundberg

  Lic. Endurance Personal Trainer och löpcoach.

  Tålamod är mitt signum, att skynda långsamt för att ge långsiktiga och hållbara resultat. Våga ge din träning tid, det är en investering för resten av ditt liv men då krävs tålamod och ett helhetstänk där allt från arbete, vila, mat, nöjen och träning vägs samman.

  Vill du komma igång med träningen och få in den i din stressiga vardag – vi sätter ihop ett träningsprogram som funkar ihop med barnvagnspromenaden, lunchtimmen eller oregelbundna arbetstider.

  Satsar du mot ett lopp, på skidor eller löpning så bygger vi en långsiktig plan där du tränar varierat men också grenspecifikt.

  Eller skulle du vilja känna den där härliga känslan av att jogga i skogen en ljummen sommarkväll – löpning är min starka sida där vi tränar att bygga en stark löparkropp utan skador ihop med utmanande löppass.

  Anton Roberte (tjänstledig)

  My career in the health & fitness started after a personal weight loss of 50 kg in 6 months when I was 19. At that time it took a lot of planning, dedication and hard work. Today I can´t imagine a life without physical activity because I know and feel the difference it makes. My favorite types of traditional weightlifting, Olympic weightlifting, bodybuilding, CrossFit, HIIT, circuit training, calisthenics and boxing. I work at WE Sigtuna as a Personal Trainer, Group Class Instructor for WE Cirkel & WE HIIT.