BARN- OCH UNGDOMSTRÄNING HOS WE

På WE månar vi mycket om våra barn och ungdomar. Vi vill att rörelse och träning ska bli en naturlig del i livet redan från tidig ålder. Aktiviteter för barn och ungdomar som vi erbjuder är CrossFit Kids, padelfritids, padelskola och gymträning.

CROSSFIT KIDS

Hos WE kan barn träna funktionell träning i CrossFit Kids. I fokus är styrka, teknik och kondition enligt CrossFits metodologi. Vi erbjuder träningen som regelbundna klasser och i form av olika camps.

Anmäl intresse här så får ni mail när nästa termin eller camp närmar sig:

Anmäl ditt barn till nästa terminsstart genom att fylla i formuläret. Vill du anmäla fler än ett barn då fyller du i formuläret igen för barn nr 2 osv.


  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  WE PADELFRITIDS

  Vårt padelfritids i WE Padel Sigtuna, Stadsängarna, är 1 timme långt och består 60 minuter padel i form av övningar, lekar, tävlingar och andra roliga aktiviteter. 

  AKTUELLA TIDER PADELFRITIDS

  WE PADELSKOLA

  Vi har återkommande padelskolor för barn och ungdomar, både för nybörjare och mer erfarna, hos WE Padel Sigtuna.  Information om aktuella skolor hittar du i MATCHi.

  MATCHI

  GYMTRÄNING

  Samma år som man fyller 16 år får man börja träna på egen hand på WEs gym (för 2022 innebär det födda 2006, för 2023 födda 2007 osv).

  Alla som är 11-15 år får träna tillsammans med en myndig person.