Ett lättsamt sätt att tävla och träffa andra padelspelare på din nivå.

WE Padel Sigtuna erbjuder ett seriespel för spelare som vill uppleva ett härligt, roligt och utmanande seriespel. Här finns plats för spelare av alla nivåer i en öppen serie för både herrar och damer. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett seriespel där alla trivs och med stark sammanhållning!

Vår ambition är att kunna placera alla lag i en lämplig division som både göra det roligt och utmanande. Var därför noga med att ange er nivå (MATCHi skalan) i anmälan.

MATCHi Nivå WE NIVÅ WE Beskrivning
1
Oerfaren
Har spelat någon gång eller precis börjat, känner inte än till grunderna i padel samt känner sig obekväm med markslag och har problem med väggstuds
2
3
4
Ordinär
Spelat ett tag och känner till grunderna väl och kan öka tempot i spelet, men spelar inte regelbundet och/eller är ännu inte helt konsekvent i slagen samt positioneringen
5
6
Erfaren
Har spelet regelbundet en längre tid och känner sig bekväm i spelet. Kan upprätthålla trycket på motståndaren med tunga volleys samt bygga upp och slå vinnare. Du tillhör de övre padelspelarna i Sigtuna
7
8
Expert
Jorå, en dag kanske!
9
10
Slutspelet Resultat 2022:2

Nästa omgång börjar om...

 
 
Måndagen 9 maj drar vi igång den sista omgången av seriespelet som då kommer att bli ett slutspel. Det är nu det avgörs – och WE ger priser till alla lag som tar de främsta positionerna i alla våra serier.

Varje division på herr- och damsidan kommer till denna omgång att delas in i två separata grupper där alla kommer att möta alla en gång. Som exempel kommer de lag som annars skulle ha lirat i herrarnas division 1 till denna omgång istället att delas in i två grupper (H1A samt H1B). 

Gruppspelet drar igång den 9 maj och pågår till och med den 12 juni. 

Efter det att gruppspelet är färdigspelat kommer alla lag att spela en sista, avgörande match, en så kallad placeringsmatch för att därefter kunna utse de slutgiltiga vinnarna i respektive division. 

Placeringsmatcherna kommer att kunna spelas till och med den 19 juni. 

Mixen kommer att genomföras som en vanlig enkelserie (samma som tidigare omgångar där alla lag möts en gång), längden på denna omgång beror på antalet lag som deltar. Självklart kommer det även här att delas ut olika priser. 

Victor Blomgren
Seriespelsansvarig

Kontakta Victor@wepadel.se vid eventuella frågor