WE söker en ledare till vår verksamhet. En verksamhetschef för vårt team och våra fyra anläggningar i Sigtuna kommun.

  • Är du försäljningsdriven och tycker om att leverera resultat?

  • Brinner du för träning och hälsa i alla former?

  • Gillar mötet mellan människor och ser teamwork och service som en av dina främsta egenskaper?

Vill du dessutom jobba på träningsanläggningar som är något mer än bara gym, som även är lyxiga mötesplatser där avkoppling och gemenskap är en lika naturlig del som själva träningen är? Då är det här drömjobbet för dig! 

Du kommer att ha övergripande ansvar för våra affärsområden: Gym, padel, yoga, CrossFit, golf, gruppträning och personlig träning.  

WE tror att du tidigare har jobbat med försäljning och har erfarenhet av att bygga starka team och utveckla dina medarbetare – samt att du har en stor framgångstro på träning och hälsa.

Adjektiv som beskriver dig ska vara: Social, driven, serviceinriktad, strukturerad och självgående.

WE kommer att erbjuda en oerhört stimulerande och rolig miljö där vi har ett högt tempo, hela tiden ett leende på läpparna och gör våra medlemmar och kunder friskare liksom mer hälsosamma. Du kommer att rapportera direkt till styrelse och ägargrupp.

Hösten 2021 fyllde WE fem år. På resan har vi blivit utsedda till Årets Gym, Årets Inspiratör och Årets Företagare. Nu siktar vi framåt mot nya priser, fler medlemmar och att göra Sigtuna och vårt närområde till en ännu mer hälsosam plats.

Sök redan idag, intervjuer sker löpande! Skicka din ansökan med CV till oss på verksamhetschef@wehalsa.se

Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta styrelsens ordförande, Niklas Wikegård, 070-967 87 24