WE har glädjen att åter välkomna dig till en yogahelg på Krusenberg Herrgård tillsammans med Helene Levin och Madeleine Berglund. 15-16 oktober fylls med yoga, god mat samt trevligt sällskap – och du kan delta oavsett om du är van eller ovan yogi.

INBLICK I HELGEN
Lördagen startar med ett yogapass och därefter lunch. Sedan har du tid att upptäcka Krusenberg Herrgård på egen hand eller tillsammans med andra deltagare, checka in och även möjlighet att boka SPA-behandlingar. På lördagen blir det ytterligare ett yogapass samt tid för bastu med dopp i Mälaren. Dagen avslutas med en gemensam 3-rättersmiddag.
Söndagen bjuder på morgonyoga, härlig frukostbuffé, utcheckning och avslutningsvis ett sista yogapass.
Under helgen erbjuder vi Slow Flow Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga samt Yoga Nidra.

Pris: 3495kr, WE-medlemmar 5% rabatt. Kontakta helene@wesigtuna.se för rabattkod.
I priset ingår följande:
– övernattning i dubbelrum (enkelrum extra kostnad)
– 4 st yogapass
– lunch
– bastu
– fika
– 3-rättersmiddag
– frukostbuffé
Ta med egen yogamatta!

BOKA DIN PLATS HÄR