Föreläsning WE Sigtuna

Onsdag 22/11 är du varmt välkommen på föreläsning med Johan Simonsson, idrottsfysiolog och PT på WE. En föreläsning om nutrition, styrketräning, förbränning och stretch som passar alla åldrar och erfarenheter. Anmäl dig nedan.

VAR: WE Sigtuna, stora salen
TID: 19:00-20:30
PRIS: 159 KR

ANMÄL DIG HÄR


SHAY PERETZ

Lördagen 25 november gästar den omtyckte yogainstruktören Shay Peretz WE Stadsängarna och håller i en klass. Både medlemmar och icke medlemmar är välkomna att boka sig till denna klass. Som WE medlem har du 20% rabatt. Maila helene@wehalsa.se för kod.
När: 25 nov klockan 12.30
Var: WE Stadsängarna
Pris: 450 kr

ANMÄL DIG HÄR


Prova Funktionell fitness, WE Arlandastad

På lördag 25/11 13:00-15:00 finns det möjlighet att prova på konceptet Funktionell Fitness. Det kommer programmeras tester där man väljer vilken nivå man önskar köra på.

Det kommer läggas upp som pass i Go Active! där ni kan anmäla er inom kort.
Önskar du ta med en vän som ännu inte är medlem? Skicka ett mail till marcos@wehalsa.se

Varmt välkomna!

ANMÄL DIG HÄR


Onsdag 22/11 erbjuder WE, Lunchpadel!
Americano för nivå 3-5 (herrar och damer).
Spela padel 11.30-13.00 och ät därefter Sigtunas bästa lunch från Olssons på plats i padelhallen eller som take away.
Denna onsdag bjuds det på Kycklingschnitzel med örtsmör, grillad citron, rödvissås och pommes frites.

BOKA HÄR


FÖRSMAK PÅ JULEN

På lördag 25/11 mellan kl 11-16 välkomnar vi alla er till försmak av julen! Då drar sagojakten igång och WE kommer finnas på plats på stora torget i Sigtuna. Under dagen kommer du kunna vara med och tävla om 1 månad fri träning värde 1495kr och en golflektion med Calle på IMPA Golf.

Kanske ska du passa på att köpa den perfekta julklappen, en aktiv julklapp, till någon du bryr dig om? Varmt välkommen att prata träning med oss nästa lördag! På plats tillsammans med oss finns IMPA Golf våra naprapater från Muskelcentrum