Snart drar ombyggnationen av Stora gatan igång. Till en början kommer man gräva ur befintlig gata och asfaltera. Efter att hela gatan är asfalterad kommer det läggas ny fin kullersten. WE Sigtuna kommer hålla öppet under hela perioden, men med begränsad framkomlighet.

Med anledning av detta vill vi erbjuda fri tillgång till hela WE´s utbud mellan 1/3-31/3 (gäller ej golf/padel)

Alla medlemmar får då tillgång till Crossfit/Hyrox på
WE Arlandastad och Yoga på WE Stadsängarna. 

Under tiden som arbeten pågår i den första etappen (grön) kommer apoteket, Sigtuna läkarhus och WE Träning & Hälsa att vara tillgängliga, men endast från öster. När arbetet flyttar och startar i den gula etappen kommer det att vara möjligt att nå alla verksamheter i den gröna etappen från Lilla torget igen, med reservation för begränsad framkomlighet

Grön etapp: 4 mars – 26 mars

Gul etapp: 2 april – 24 april

Rosa etapp: Slutet av april – mitten av maj

Blå etapp: Mitten av maj – början av juni

LÄS MER HÄR