8 weeks of health är för dig som vill kicka igång hösten på bästa sätt och för dig som har målet att göra en livsstilsförändring! Kanske har du aldrig tränat tidigare eller skulle du behöva förbättra din hälsa genom att gå ned i vikt. Då är detta för dig!

Under 8 veckor kommer du få personlig coachning av Johan Simonsson och Anton Roberte som hjälper dig att komma igång med din träning och nå dina mål!

Med tre gemensamma träningspass i veckan och en individanpassad kostplan kommer du att nå framgång!

INformation

Vi startar igång lördag 31/8 kl 09:00-12:00 på WE Sigtuna med kost och träningsföreläsning med Johan Simonsson och Anton Roberte. Dom går då igenom upplägget för kommande veckor och det är samtidigt ett tillfälle för dig att lär känna dom andra i gruppen.

Vad är det egentligen som krävs för att lyckas göra en livsstilsförändring och för att nå hållbara resultat som funkar över tid?

Vid första träffen gör Johan en InBody Scan-mätning som ger honom information om din vikt och din kroppssammansättning av fettprocent, muskelmassa etc. Denna mätning görs även i slutet av programmet.
 
När vi sen startar igång på riktigt, tisdag 3/9 är är målet att du under 8 veckor ska genomföra 24 träningspass, följa din kostplan och addera vardagsmotion så som promenader.

Träningspassen kommer vara gemensamma och ske tisdagar 07:00-08:00, torsdagar 18:00-19:00 och lördagar 09:00-10:00 på någon av våra anläggningar i Sigtuna. Vi förstår att alla inte alltid kommer kunna delta på de gemensamma passen, därför får du även tillgång till träningspassen så de går att utföra på egen hand.

Mer info skickas till anmälda innan uppstart.

TILL ANMÄLAN

Som medlem på WE har du 20% rabatt. Maila då till emma@wehalsa innan du anmäler dig för att erhålla en rabattkod.

Har du några frågor mailar du också till emma@wehalsa.se

Platserna är begränsade så se till att boka din redan nu!

Välkomna!