OM  |  BOKA  |  KONTAKT  |  TESTLEDARE  |  TESTER

WE TESTCENTER

WE är stolta att erbjuda norra Stockholms första totala testcenter. Här kan du med professionell ledning göra olika styrke- och konditionstester med den senaste teknologiska testutrustningen. Baserat på dina resultat får du råd och tips på hur du kan optimera och justera din träning utifrån dina mål.

Det spelar ingen roll om ditt mål är allmänt välbefinnande, viktnedgång, bli starkare eller ökad kondition. Testresultaten i kombination med dina målsättningar är det som resulterar i ditt nya träningsupplägg, allt för bästa progression.

Vi rekommenderar att man testar sig minst var sjätte månad för att utvärdera och eventuellt justera upplägg inför nya målsättningar.

WE Testcenter har en maxkapacitet för fem personer per testtillfälle. Vill du testa medarbetare i ett företag, lag eller en förening är du välkommen att kontakta WE Testcenter för mer information.

 • Styrketester i gymmet för bästa upplägg och progression för ditt styrkepass

 • Uthållighet (syreupptagningsförmåga och mjölksyratester)

 • Mätning av prestationsförmåga

 • Individanpassade träningsupplägg

 • Kostråd i samband med träning

 • Kroppssammansättning i Inbody-scanner

 • Träningsrådgivning

  Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

  Vår testledare

  Johan Simonsson är WEs testledare och utbildad idrottsfysiolog med en gedigen erfarenhet och utbildning bakom sig. Bland annat har Johan universitetsexamen vid GIH och Växjö Universitet i idrottsvetenskap och idrottsfysiologi. Utöver detta är han utbildad inom idrottsmedicin, idrottscoachning, idrottsnutrition samt idrottspsykologi.

  0706-381494

  E-POST

  Johan Simonsson

  Att få möjlighet att arbeta med det man har en stor passion för i en miljö där man känner sig hemma känns fantastiskt. Att samtidigt jobba med mycket kompetenta medarbetare vars syfte är att hjälpa dig nå dina mål är häftigt. Jag jobbar med att utföra en mängd olika uthållighetstester på WEs Testcenter.

  Hör av dig om du vill veta mer.

  Inbody-scanner

  Scanning av kroppen i en så kallad Inbody-scanner. Testet tar 20-30 minuter. Testet ger dig en exakt bild av din kroppssammansättning.

  Analysen visar:

  • Muskelmassa

  • Muskelbalans

  • Fettmassa

  • Bukfett

  • Vätskebalans

  Denna exklusiva djupgående InBody-analys ger korrekt resultat för total kroppssammansättning. Du bör inte genomgå detta test om du har pacemaker eller är gravid.

  Pris: 250 SEK för WE medlemmar, 320 SEK för icke medlem

  Ekblom-Bak Test

  Det här testet fokuserar på att beräkna din maximala syreupptagningsförmåga. Via ett cykelergometertest kan vi beräkna din maximala syreupptag/Vo2 utan att behöva genomföra ett test som leder till maximal utmattning.Testet lämpar sig väl för personer med mindre erfarenhet av högintensiv träning och ger värdefull information om din konditionsnivå.

  Testet tar ca 30 minuter och sker på cykel och kostar 640 SEK för WE-medlemmar och 800 SEK för icke medlemmar.

  Maximalt syreupptagningstest/Vo2Max inkl. Inbody-scanner

  Detta test fastställer din maximala syreupptagningsförmåga, det vill säga din förmåga att under fysiskt arbete producera energi genom användandet av syrekrävande processer. Belastningen ökar succesivt under testet och slutar när du nått maximal ansträngning.Testet ger dig ett exakt värde på din konditionsnivå och uthållighetsförmåga. Du som tränar uthållighetsgrenar såsom rodd, löpning, cykel eller längdskidor kan få god hjälp att lägga upp ett bra träningsprogram med hjälp av det här testet. Testet tar 30-40 minuter inklusive uppvärmning, nedvarvning och sammanfattande träningsrekommendation. Testet sker med hjälp av cykel och löpband.

  Pris: 1120 SEK för WE-medlem och 1400 SEK för icke medlem

  Laktattröskeltest

  Laktattröskeltest mäter din laktattröskel, något som är viktigt att känna till om du vill kunna träna under lång tid och med god energi. När du tränar och ligger under laktattröskeln bibehåller du energi och kan träna längre. När du kliver över laktattrösklen så bildas det snabbt trötthetsrelaterade produkter i dina muskler vilket gör att din prestation sjunker. Är du långdistanslöpare eller liknande är detta test ett mycket bra verktyg för dig att öka din uthållighet.Testet tar omkring 60 minuter inklusive uppvärmning, nedvarvning och sammanfattande träningsrekommendation. Testet sker med hjälp av cykel och löpband.

  Pris: 1320 SEK för WE-medlem och 1650 SEK för icke medlem

  Kombinationstest med maximal syreupptagningstest/Vo2Max och laktattröskeltest samt Inbody-scanner

  Här kombineras tester för att ge en helhetsbild över din nuvarande fysiska status. Efter utförda tester får du en väl sammanställd träningsrekommendation för just dig baserat på dina förutsättningar och målsättningar.Testet tar omkring 80 minuter och utförs på cykel och löpband.

  Pris 2120 SEK för WE-medlem 2650 SEK för icke medlem