WE GER MER

INVESTERA I DIG SJÄLV

Hos WE vill vi att du ska ha kul när du tränar! Roliga saker som engagerar låter man bli en del av sitt liv – och det är precis vad vi vill att träningen ska bli i ditt. Hos oss ska du få resultat av din träning, oavsett vilket mål du har.

Glädje – Engagemang – Resultat

Vårt mål är att du ska vilja träna hos oss idag och i framtiden, oavsett vilken typ av träning du brinner för. WE erbjuder allt från gym, gruppträning, CrossFit, yoga och padel i våra träningsanläggningar som alla har premiumkänsla. WE ska vara den bästa investering du gjort för din hälsa både på kort och lång sikt. WE och våra anläggningar GER mer till våra medlemmar och besökare.

Varmt välkommen till värmen och gemenskapen på WE!

Gym I toppklass

Styrketräning är ett brett begrepp av träning som du kan genomföra både enskilt och i grupp. Vi hjälper dig gärna att lägga upp individanpassad träning för just dig.

I våra välutrustade gym har du tillgång till såväl maskiner som fria vikter, kettlebells och skivstänger. Föredrar du styrketräning i grupp har vi gruppträningspass som är uppbyggda för att stärka dig såväl fysiskt som mentalt.

årlig PT-konsultation ingår

Som medlem hos WE ingår det en årlig PT-konsultation. Vi vill att du ska träna säkert, med god teknik och utvecklas. Med hjälp av en PT har du möjlighet att se över vad just du behöver stärka upp eller arbeta extra med, och vi bidra till din utveckling.

Gruppträning för alla

Med ett varierat utbud av egna och externa konceptuella klasser vågar vi lova att vi erbjuder något för alla. Vi utvärderar kontinuerligt vårt utbud och är lyhörda när det kommer till vad våra medlemmar vill ha.

Exempel på gruppträningsklasser hos WE:

  • Cykel

  • Jumping

  • Easyline

  • Yoga

  • Zumba

  • Seniorklasser

we online – ha med dig träningen överallt

Med vår app WE Online har du alltid med dig träningsprogram, träningspass och onlineklasser med våra fantastiska gruppträningsinstruktörer. Du kan även logga all din träning i appen.

Appen är gratis för våra medlemmar och innehållet aktiveras med en kod som du får om du mailar till oss på info@wehalsa.se.