WE PADEL SIGTUNA BLIR WE SPORTHALL

Ett av våra mål är att få så många som möjligt att hitta glädjen i träning. Det är också därför WE erbjuder ett brett utbud av träningsformer, så att det ska finnas något för alla. I takt med att Sigtuna Stadsängar vuxit har antalet besökare på WE Stadsängarna slagit nya rekord och vi har sett ett ökat behov av ytterligare både gym- och träningsyta i Sigtuna stad. 

Vi vill nyttja ytan i padelhallen på ett mer effektivt sätt och få ännu fler människor att träna i Sigtuna. Därför har vi nu beslutat att utöka vår anläggning med fler träningsformer och skapa WE Sporthall – en anläggning fylld av träningsglädje i olika former.

WE ÖPPNAR GYM I PADELHALLEN

Samtidigt som besökarna på WE Stadsängarna har ökat så har antalet medlemmar i vårt gym i Arlandastad inte ökat som planerat. Dessutom hoppas vi kunna återskapa den härliga energi och liv som vi tidigare har sett att kombinationen av padel och träning kan ge. Därför har vi beslutat att flytta gymmet från WE Arlandastad till WE Padel Sigtuna. Gymmet kommer att placeras där det idag är lounge och loungen kommer att byggas om och flyttas upp en våning och vara bredvid våra golfsimulatorer. Vårt huvudfokus på WE Arlandastad, CrossFit, kommer att finnas kvar och fortsatt drivas på ett oförändrat sätt.

NY YTA FÖR TRÄNING

För att tillgodose det ökade behovet av träningsyta i Sigtuna stad bygger vi om padelbana 1 och genom detta skapar vi ytterligare 200 kvm för träning, för såväl i grupp som individuellt. Du kommer att kunna spela padel precis som vanligt på det som hittills har varit bana 2, 3 och 4. Vår ambition är även att i samma grad som tidigare erbjuda aktiviteter tillsammans med våra fantastiska padelcoacher.

TIDPLAN

Torsdag 13 juni: Köksön i loungen monsteras ned. Från och med denna dag kommer vi inte att erbjuda varma drycker i padelhallen.

Tisdag 18 juni: Sista dagen att träna i gymmet i WE Arlandastad.

Onsdag 19 juni: Gymmet flyttas från WE Arlandastad till WE Padel Sigtuna.

Tisdag 25 juni: Gymmet öppnar i WE Padel Sigtuna.

Preliminärt 19 augusti: Start av gruppträningsschema med regelbundna klasser i sporthallen.

Preliminärt 19 augusti: Loungen på övervåningen öppnar.

 

Har du frågor eller funderingar kring WE Sporthall eller hur ditt medlemskap påverkas? Kontakta oss på info@wehalsa.se.

FRÅGOR & SVAR

En ny lounge kommer att byggas på övervåningen. Denna ombyggnation sker under perioden 13 juni till 18 augusti. Under denna tid har vi ingen lounge öppen i padelhallen och kommer ej att erbjuda kaffe och andra varma drycker.

Du som är gymmedlem på WE Arlandastad blir kontaktad av oss där vi förklarar flytten och erbjuder träning på våra andra anläggningar.

Förutom gruppträning i WEs regi samt möjlighet till individuell träning gör denna yta att vi även ser potential att framåt kunna erbjuda lag/grupper träning specifikt riktad mot lagidrott utan att ”störa” befintliga medlemmar och nuvarande scheman. Något som vi idag inte har möjlighet att göra på WE Arlandastad, WE Stadsängarna eller WE Sigtuna.

Nej, all vår CrossFit kommer fortsatt att vara förlagd på WE Arlandastad.

Under sommaren är alla WE-medlemmar välkomna att träna i WE Sporthall.

Under sommaren kommer det att erbjudas enstaka gruppträningspass i WE Sporthall. I slutet av augusti kommer vi att ha en nyinvigning av hallen och därefter startar ordinarie schema. Mer information om detta kommer under augusti.