FÖLJ MED WE TILL KRETA I HÖST

Genom träningsanläggningen MOVE Wellness har WE skapat möjligheten till en energigivande träningsresa tillsammans. Följ med WEs CrossFit headcoach Rikard Lanner och verksamhetschef Simon Rosenholm samt MOVEs instruktör Linda Blomdahl Sjölund till Kreta den 16-23 september!

Cavo Spada Deluxe & Spa
Vi kommer att bo på det femstjärniga hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa vid stranden på den nordvästra delen av Kreta. Ett hotell med fantastiska träningsfaciliteter, hinderbana samt padel- och tennisbana. Det finns gym, såväl utomhus som inomhus, samt en underbar plats med utsikt över havet där vi kommer att köra olika gruppträningspass.

I området omkring hotellet finns både intressanta utflyktsmål, fina stränder samt mysiga städer och byar.

I RESAN INGÅR

– Flyg & bagage, mat på flyget samt transfers

– Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

– Mat & dryck (All inclusive)

– Fritt deltagande på alla gruppträningspass

– Utflykter och aktiviteter​

Pris: 14 990kr

LÄS MER OCH BOKA HÄR