WE STADSÄNGARNA VÄXER

WE Stadsängarna växer och flyttar in även i grannlokalen, tidigare Bike EQPE. Vecka 30 startar ombyggnationen som kommer att resultera i ytterligare 250 kvm träningsyta av toppkvalitet. Vi låter vårt gym växa, utökar den funktionella ytan samt bygger en ännu större yogasal.

I takt med att stadsdelen Sigtuna Stadsängar har vuxit har även antalet som tränar på WE Stadsängarna ökat. Fantastiskt roligt tycker vi! När möjligheten att ta över grannlokalen kom så såg WE chansen att bygga en ännu större anläggning och genom detta på ännu bättre sätt möta behoven hos våra medlemmar.
– Det är en tidig sommarpresent till alla våra medlemmar, och alla i Sigtuna som gillar träning och hälsa. Vi ser oerhört mycket fram emot att fortsätta växa i Sigtuna och Stadsängarna, säger WE-grundarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson.

Ett större gym kommer bland annat att ge plats åt fler maskiner och andra träningsredskap. Genom att utöka vår funktionella yta kommer vi att kunna ta in fler deltagare på våra populära funktionella gruppträningspass. Vår redan stora yogasal kommer nästan att fördubblas och öppna upp för nya yogaaktiviteter.

WE hoppas att du ser fram emot detta lika mycket som vi gör!