WE STADSÄNGARNA HAR ÖPPNAT!

WE Stadsängarna har nu öppnat upp igen efter den stora ombyggnationen. Detta har resultera i ytterligare 250 kvm träningsyta av toppkvalitet. Vi har låtit vårt gym växa, utökat den funktionella ytan samt byggt en ännu större yogasal.

I takt med att stadsdelen Sigtuna Stadsängar har vuxit har även antalet som tränar på WE Stadsängarna ökat. Fantastiskt roligt tycker vi! När möjligheten att ta över grannlokalen kom så såg WE chansen att bygga en ännu större anläggning och genom detta på ännu bättre sätt möta behoven hos våra medlemmar.

Det större gymmet har gett plats åt fler maskiner och andra träningsredskap. Genom att utöka vår funktionella yta kan vi nu ta in fler deltagare på våra populära gruppträningspass och vår redan stora yogasal har nu nästan fördubblas och det öppnar upp för nya yogaaktiviteter.

WE önskar dig varmt välkommen till Stadsängarna!