Behöver jag anmäla mig inför varje ny omgång?

Nej, ditt deltagande i seriespelet är bindande vilket innebär att du automatiskt är med nästkommande omgång.

 

Hur gör jag ifall jag inte kommer kunna fortsätta nästa omgång?

Meddela seriespelsansvarig på victor@wepadel.se i god tid ifall du/ni inte kommer att fortsätta nästa omgång.

 

Kan jag anmäla mig även fast det är slutspelsomgång?

Ja det kan du! Ni kommer då att bli placerade i en lämplig grupp baserat på den nivå ni värderat er som i eran anmälan.

 

Hur vet jag vilken nivå vi är på?

Det kan vara svårt att uppskatta sin egna och sin partners nivå, särskilt i en sådan skala som vi använder oss av via MATCHI. Bästa sättet isåfall är att fråga andra ni brukar spela med vilken nivå de uppskattar sig själva att ligga på, och därefter ta hänsyn till hur du/ni ligger nivåmässigt i förhållande till dem. 

 

När stänger anmälan?

Anmälan till nästa omgång stänger den 1 maj, länk till anmälan finner du i MATCHI

 

Vilka dagar spelas seriespelsmatcherna?

Till denna omgång kommer ni själva att ha möjlighet att boka in era matcher via MATCHi de dagar och tider ni kan spela. Därav kommer ni själva att boka samt betala för era matcher i MATCHi (Svar uppdaterad: 29 april)

Tillbaka till seriespelssidan