Välkommen till vår nya hemsida!

Visste du att WE även släppt en ny APP – WE Online.

I den kan alla våra medlemmar få träningsinspiration vart dem än befinner sig. Där hittar du träningsprogram, träningspass, online-klasser, bootcamps och kan logga all din träning.

Ladda ner den redan idag här:

 App Store      Google Play

ETT URVAL AV DEN TRÄNING VI ERBJUDER

WE erbjuder ett brett utbud av träningsformer så att du ska hitta träningen du brinner för och även kunna testa på och inspireras av nya träningsformer. Det viktigaste hos oss är inte vad du tränar utan att du tränar regelbundet, det ger bäst effekt på hälsan. 

Träning vi erbjuder: Gym, Gruppträning, Padel, Personlig träning, Crossfit, Yoga, Funktionell träning & HIIT, Barn- och ungdomsträning, Seniorträning, Utomhusträning, We Online och Golf.

SE ALL TRÄNING VI ERBJUDER

våra ANLÄGGNINGAR

WE är mer än bara ett gym, det är en mötesplats för alla människor. På WE vill vi att återhämtning, avkoppling och gemenskap ska vara en lika naturlig del som träning är.

AKTUELLT

HÄNG MED PÅ EN RUNDTUR

Med WE Arlandastad har vi skapat en av Sveriges mest unika träningsanläggningar. En premiumanläggning på 1600 kvm med Crossfit, Padel, Gym, stor lounge, gratis kaffe, barnpassning, bastu och mycket mer. En stor lekplats för alla som gillar att träna varierat och svettas.