VÄLKOMMEN TILL WE ARLANDASTAD

Vi är en unik anläggning på över 1600 kvm där vi kombinerar CrossFit, padel och gym tillsammans med en härlig lounge. En riktig lekplats för alla som gillar träning.

Välkommen att nedan ta en rundtur hos oss! 

Träna CrossFit och i gymmet hos oss

Vill du träna i vårt gym kan du låna ett armband i receptionen på ditt hotell. Vill du boka in dig på ett CrossFit-pass; kontakta oss på 08-703 25 56 eller info@wearlandastad.se så hjälper vi dig. 

Med ett lånearmband kommer du in i vår anläggning alla dagar klockan 05.00-24.00.

CROSSFIT-SCHEMA

Spela padel hos oss

Padeltider bokar du i MATCHi under WE Arlandastad. Antingen på hemsidan eller så laddar du ned appen MATCHi i App Store eller Google Play.

Du kan självklart hyra rack samt köpa både rack och köpa bollar hos oss.

BOKA PADELTID

CROSSFIT

Vår CrossFit-del består av två salar med över 500 kvm träningsyta. Den ena salen är anpassad för träning och den andra för tävling samt egen CrossFitträning (Open gym). Båda salarna är fullt utrustade med den senaste utrustningen från Kraftmark och det mesta man kan önska för att träna CrossFit.

GYM

I vår gymdel kan du välja mellan att träna i maskiner eller med fria vikter. Vi har allt du kan önska för din styrketräning. Alla våra cardiomaskiner har media inbyggt. Det innebär att du kan se på några av våra 10+ kanaler, koppla upp dina hörlurar med bluetooth, se på YouTube och så vidare. Allt för att din träning ska bli roligare och enklare.

PADEL

Våra öppettider för Padelspel är alla dagar: 05.00-24.00. I vår padelkiosk kan du hyra padelrack från vår partner STIGA Padel samt köpa bollar. Vi säljer även rack från STIGA. Läs mer på STIGA SPORTS.

 

LOUNGE

Här välkomnas alla in i värmen och gemenskapen, njuter av en kopp kaffe och byter några ord innan eller efter träningspasset. Med vår exklusiva kaffemaskin bjuds du på en rad olika kaffedrycker som espresso, cappuccino och latte. Naturligtvis finns det även te.