I helgen startar Crossfit Open vilket är träning och tävling som utförs av hundratusentals människor världen över. CrossFit Open äger rum en gång per år under tre veckor med tre olika WODar (workout of the day) som presenteras på torsdagar varje vecka. Från att en WOD presenteras på torsdagen har du till på måndagen på dig att genomföra den och du kan göra den så många gånger du vill under dessa fyra dagar.
I CrossFit Open kan du vara med för att tävla mot dig själv och få en så bra placering som möjligt eller jämföra din utveckling från förra året. Du kan också tävla mot personer på ditt gym, dina kompisar eller mot personer på samma nivå som dig själv.
 

Lördag 2/3, 9/3, 16/3 kl 09:15 & 10:30 kommer vi tillsammans
genomföra veckans WOD på WE Arlandastad.
Alla kan vara med oavsett nivå och man bokar
in sig på klasserna i appen GO Active! 

Varmt välkommen att delta eller kolla!
VAD ÄR CROSSFIT OPEN?