Tillsammans med MOVE Wellness kommer vi åka på denna resa till Kreta. En resa för dig som gillar Crossfit och funktionell träning. I oktober planerar WE också att göra en resa likt den vi anordnar nu i april 2024 , säger Gunnar Söderström ansvarig för resor på WE.

 

 

 

Träningsresa med MOVE Powered by WE- Kreta 2024

Följ med oss till solen för en vecka med träning, upplevelser, god mat och härlig gemenskap. Direkt vid stranden en bit utanför Kolymbari på den nordvästra delen av Kreta hittar vi femstjärniga Cavo Spada Deluxe & Spa. Ett välskött hotell av hög standard med fantastiska träningsfaciliteter, hinderbana, padel- och tennisbana. Det finns gym, såväl utomhus som inomhus samt en underbar shala med utsikt över havet där vi kommer köra olika gruppträningspass. Här hittar vi dessutom ett välutrustat spa samt flera olika restauranger med olika inriktning. I området finns flera intressanta utflyktsmål, fina stränder samt mysiga städer och byar.

Resan är mellan 5 – 12 oktober.

Här ger vi dig chansen att uppleva en underbar vecka fylld av träning, upplevelser samt god mat & dryck. Självfallet blir det också tid för avkoppling, sol, bad samt massor av härligt umgänge.

Den här resan är för alla oavsett erfarenhet och träningsvana, vi hjälper dig att anpassa träningen till din nivå!

Utbudet av träning kommer vara stort och varierat, kanske är detta veckan då du hittar massa nya sätt att träna på. Det finns också gott om tid för återhämtning och vila vid poolen med tillhörande poolbar och för den som vill, massa rolig gemenskap i form av middagar, luncher, mingel och en gemensam utflykt.  Du är lika välkommen oavsett om du deltar på alla träningspass eller om du väljer ett pass om dagen och ägnar resten av tiden åt att läsa eller umgås. Vi vill att du kommer tillbaka till Sverige och hösten hög på ny energi!

I resans pris ingår ”i princip allt”, mer specifikt:

 • Flyg & bagage, mat på flyget samt transfers

 • Del i dubbelrum (enkelrum mot tillägg)

 • Mat & dryck (All inclusive)

 • Fritt deltagande på alla gruppträningspass

 • Utflykter och aktiviteter​

HUVUDINTRUKTÖRER

RIKARD LANNER

 

WE Träning & Hälsas head coach i CrossFit är en av Sveriges främsta och mest meriterade CrossFit-atleter; Rikard Lanner. Innan Rikard lockades till WE så hann han tävla fyra gånger i CrossFit Games, komma 6a i CrossFit Open 2018 (herrar 40+) samt att han, vid sidan av sin CrossFit-karriär, har varit nere på 2 i golfhandicap.
 
Rikard har varit aktiv som tränare vid sidan av sin egna karriär hela livet och även varit med på ett tiotal träningresor i världen så en mer merited tränare är svår att finna.
 
”Jag ser fram mot att komma iväg på en träningsresa igen och hoppas träffa båda nya och kända ansikten i en ny skön miljö!”

SIMON ROSENHOLM

 

Jag skulle verkligen definiera mig själv som en eldsjäl inom träning och hälsa. Jag har en stark tro att träning och goda vanor är nyckeln till ett starkare, smartare och lyckligare liv.

Privat gillar jag all form av motion, från funktionell träning till enduro, men mitt största hjärtebarn är kampsport/MMA som jag tränat aktivt sedan 6 års ålder.

Jag har sedan innan jag blev myndig jobbat inom träningsbranschen i flera olika former men har under det senaste året varit aktiv inom affärsutveckling, för att skapa en så bra hälsoprodukt som möjligt!

Denna resa hoppas jag sticker ut med förutom vår gemensamma breda kompetens om träning och hälsa att vi lyckas samla en grupp som vill njuta av tid för sig själv, sin hälsa och att vi tillsammans lyckas med ett så kallat bubbel-hopp i en vecka!

LINDA BLOMDAHL SJÖLUND

 

Jag har träning som både yrke och hobby och har skaffat mig stor kunskap och erfarenhet under 25 år som instruktör inom mängder av gruppträningskoncept.

Att leda grupper, med utmaningen att se alla är det roligaste jag vet och mitt holistiska synsätt tror jag genomsyrar mina pass. Jag vill bygga sunda kroppar inifrån och ut, och jag bjuder på en mix av djup och lättsamhet. 

Under vecka kommer jag hålla i massa olika pass där jag törs lova att det finns “något för alla”. Bl a olika styrkepass där jag älskar att utbilda samtidigt, fartfylld rörelseglädje till musik samt ljuvliga, vilsamma pass på yogamattan. Detta blir min nionde träningsresa. 

Resan kostar 15 999 kr och betalas till Apollo.

Handpenning 2000 kr/per person samt ev av- och ombokningsskydd betalas inom 5 dagar efter man fått sin bokningsbekräftelse av Apollo som sker löpande allt efter anmälningar kommer in. Slutbetalning görs 40 dagar innan avresa.
 
Lokala skatten är 4€ per rum och natt.

Vill man ha avbeställningsskydd  & reseförsäkring kan tecknas med Apollo. Tips, kolla din hemförsäkring först.

Om du vill ha ett enkelrum tillkommer en kostnad på 4.000 kr.

Vi kommer självklart försöka para ihop oss så bra som möjligt så boka bara enkelrum om du verkligen vill sova själv!

7.30 Morgonyoga (Linda) och Morgonjogg (Simon)

8.15 Crossfit (Rikard)

9.00 Frukost

10.00 Workshop ”Kom igång med löpning” (Linda)

11.00 Thaiboxning (Simon)

12.00 Lunch

Några timmar i solstolen, ett besök på  SPA eller en promenad längs stranden

14.30 Crossfit (Rikard) och Happymoves (Linda)

15.15 SomaMove (Linda)

17.00 Hinderbana (Simon) och Yinyoga (Linda)

19.00 Mingel

20.00 Gemensam middag

 • Olika former av Yoga (Morgonyoga, Yogaflow, Yinyoga)

 • Pass inriktade på styrka och kondition (Gympa, Functional fitness, Thaiboxning, Core, Happymoves, SomaMove, Cardio, Funktionell styrka, Skivstång)

 • Workshops inom t ex styrketräning, löpning, acroyoga

 • Trivselkvällar med quiz

 • Gemensamma middagar &  luncher

 • Utflykt (TBA)

 • Padel och tennis

Det är en all inclusive resa så det enda du behöver ha med dig är kläder du önskar använda och ett pass. Vill man ha med till exempel en egen yogamatta, boxningshandskar, padel/tennisrack och hopprep är det självklart helt okej!

Tjänsten finns att köpa på hotellet. Så vi rekommenderar att ta med mycket kläder eller handtvättmedel.

Frukostbuffé, kl. 07.30-10.30

Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00. Lunchen kan bytas ut mot picknicklunch, beställs dagen innan

Middagsbuffé, kl. 19.00-21.30

Snacks och glass, kl. 11.00-13.00 och 16.00-18.00 på tavernan Sea Line

Daglig påfyllning av en flaska med vatten i minibaren

Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00

BOKA OCH SÄKRA DIN PLATS